Ελληνική Γούνα Ελληνική Γουνοποιία
Καστοριά & Σιάτιστα
Κατάλογος Γουνοποιών
Links για Γούνα
Επικοινωνία με Γουνοποιούς
 

Προσθήκη / Επεξεργασία του ονόματος σας / Διαφήμιση

Σκοπός μας είναι να αποτελέσουμε το κεντρικό σημείο αναφοράς για ξένους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συνεργαστούν με Έλληνες Γουνοποιούς. Έχουμε συλλέξει αρκετές πληροφορίες σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γούνας και προβάλλουμε τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες που βρίσκονται στη Δυτική Μακεδονία χωρίς κάποιο κόστος. Σε περίπτωση που κάποιος επιχειρηματίας επιθυμεί να προβάλλει περισσότερο την επιχείρηση του τότε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας είτε για απλή δωρεάν καταχώρηση στον κατάλογο μας είτε για επιπλέον διαφημιστική προώθηση. Οι προσφερόμενοι τρόποι προβολής είναι οι εξής :

Απλή
Καταχώρηση

Αν το όνομα σας δεν βρίσκεται στη λίστα μας και είστε γουνοποιός, τότε , με χρέωση εφάπαξ 50euro στείλτε μας τα στοιχεία σας (Όνομα, Τηλ, Fax) απο εδώ και θα σας προσθέσουμε στον κατάλογο μας.

Small Advertisment Plan (FUR-1)

Αυτός είναι ο οικονομικότερος τρόπος διαφήμισης στον Επαγγελματικό μας Κατάλογο ο οποίος σας εξασαλίζει μια οικονομική παρουσία στο διαδίκτυο.

Κόστος : 150euro
(2 χρόνια)

Ανανέωση μετα τα
2 χρόνια : 70euro/έτος


Τι περιλαμβάνει το Small Advertisment Plan
 1. Κατοχυρώνετε ένα όνομα της μορφής www.companyname.com (ή .org ή .net)
 2. Αποκτάτε μόνιμη e-mai διεύθυνση : info@companyname.com
 3. Προώθηση των e-mail στον τρέχοντα λογαριασμός e-mail που διαθέτετε.
 4. Webmail : Μπορείτε να δείτε τα mail σας απο οπουδήποτε
 5. Αγοράζετε ένα Personal Plan απο την AKTOWEB
 6. Δημιουργούμε για εσάς 1 Ιστοσελίδα στα Ελληνικά και μια στα Αγγλικα (αφού μας δώσετε το κείμενο που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα σας). Μπορείτε να μας δώσετε μέχρι και 10 φωτογραφίες για να βάλουμε στην ιστοσελίδα σας.
 7. Καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας σε μηχανες αναζήτησης
 8. Η επιχείρηση σας προβάλευται στις Προτεινόμενες Επιχειρήσεις του Greekfurs.com

  Προσοχή : Το κείμενο και οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Σε κάθε άλλη περίπτωση ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον κόστος.

  Οι υπηρεσίες1,2,3,4,5 αφορούν διετή (2 χρόνια) φιλοξενία. Μετά τα 2 χρόνια η ανανέωση επιβαρύνεται με 90euro/ετος.
Unique Design Plan (FUR-2)

Αυτο το πακέτο αν και ακριβότερο εξασφαλίζει στην επιχείρηση σας μοναδικότητα του design και το κρητήριο για να ξεχωρίζει. Επίσης μπορείτε να καταχωρήσετε πολύ περισσότερες φωτογραφίες.

Κόστος : 850euro
(2 χρόνια)

Ανανέωση μετά τα
2 χρόνια : 130euro/έτος
Small Advertisment Plan Unique Advertisment Plan
 1. Κατοχυρώνετε ένα όνομα της μορφής www.companyname.com (ή .org ή .net)
 2. Αποκτάτε μόνιμη e-mai διεύθυνση : info@companyname.com
 3. Προώθηση των e-mail στον τρέχοντα λογαριασμός e-mail που διαθέτετε.
 4. Webmail : Μπορείτε να δείτε τα mail σας απο οπουδήποτε.
 5. Αγοράζετε ένα Standard Plan απο την AKTOWEB
 6. Δημιουργούμε για εσάς 5 Ιστοσελίδα στα Ελληνικά και 5 στα Αγγλικα (αφού μας δώσετε το κείμενο που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα σας). Μπορείτε να μας δώσετε μέχρι και 50 φωτογραφίες για να βάλουμε στην ιστοσελίδα σας.
 7. Καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας σε μηχανες αναζήτησης.
 8. Η επιχείρηση σας προβάλευται στις Προτεινόμενες Επιχειρήσεις του Greekfurs.com
  Προσοχή : Το κείμενο και οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Σε κάθε άλλη περίπτωση ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον κόστος.

  Οι υπηρεσίες 1,2,3,4,5 αφορούν διετή (2 χρόνια) φιλοξενία. Μετά τα 2 χρόνια η ανανέωση επιβαρύνεται με 130euro/ετος.
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ : Κάθε φορά που ένας διαφημιζόμενος πελάτης του Greekfurs.com επιθυμεί να κάνει κάποια αλλαγή στη σελίδα του τότε επικοινωνεί με την εταιρία μας και μαθαίνει την ενδεικτική τιμή χρέωσης της αλλαγής. Αν συμφωνήσει στη χρέωση τότε καταθέτει τα χρήματα και αποστέλλει το υλικό με e-mail και μέσα σε 3 εργάσιμες μπορεί να δεί τις αλλαγές.
Για να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να έχετε παραδώσει στην Greekfurs.com ή σε κάποιον εκπρόσωπο της το υλικό που θα μπεί στη σελίδα καθώς και μια προκαταβολή των 100ευρώ. Μόλις η δουλειά έχει τελειώσει και δημοσιευθεί θα πρέπει να καταβληθεί το υπόλοιπο χρηματικό ποσό που έχει συμφωνηθεία, αλλιώς η εταιρία μας θα αναγκαστεί να κλείσει το Web Site.
Το Greekfurs.com μπορεί να δημιουργήσει για εσάς ηλεκτρονικό κατάστημα ούτως ώστε να κάνετε τις πωλήσεις σας και μέσω Internet. Επίσης αναλαμβάνουμε την κατασκευή επαγγελματικών έντυπων καταλόγων ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε και τον δικό σας on-line κατάλογο με τα είδη που εμπορεύεστε και να τον ανανεώνετε κάθε φορά με νέες φωτογραφίες δίχως κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε πως λειτουργεί η διαδικασία Ηλέκτρονικού Καταλόγου πλήρως διαχειριζόμενου απο εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας απο εδώ.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφημιστείτε στο GreekFurs.com. Για παράδειγμα μπορείτε να τοποθετήσετε banners διαφημιστικά στις ιστοσελίδες του Web Site μας. Οι τιμές των διαφημιστικών Banners ξεκινούν απο 30euro/μήνα και ανεβαίνουν σε κόστος εξαρτώμενοι απο το μέτους όπου θα τοποθετηθούν και το χρόνο τον οποίο θα παραμείνουν on-line. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί απο εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
 
 


Copyright © AKtoWEB, All rights reserved.
This site is designed and hosted by AKtoWEB Creative Studios
Greek Language English Language Russian language