Ελληνική Γουνοποιία
Καστοριά & Σιάτιστα
Κατάλογος Γουνοποιών
Links για Γούνα
Επικοινωνία με Γουνοποιούς
 

Καλώς ήρθατε στο Greekfurs.com, την ηλεκτρονική Κοινότητα για την Ελληνική Γούνα.

Καλώς ήρθατε στο Greekfurs.com, την On-Line κοινότητα όπου μπορείτε να βρείτε την πηγή της ποιοτικής Γουνοποιίας.

Οι Έλληνες Γουνοποιοί πάντα έδιναν χρόνο στην κατασκευή της γούνας διότι για αυτούς η Γουνοποιία είναι μια τέχνη και γνωρίζουν οτι κάθε τέχνη απαιτεί το χρόνο της.

γούνα

ελληνικές γούνες

Σκοπός αυτού του Web Site είναι να προωθήσει την Ελληνική Γουνοποιία, προωθώντας την δουλειά των επιχειρηματιών που ασχολούναι με το αντικείμενο. Παράλληλα δρά και ώς μεσολαβητής ανάμεσα στην Διεθνή και την Ελληνική Αγορά της Γούνας, παρέχοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο συγκεκριμένες πληροφορίες. Φιλοδοξούμε με τη βοήθεια όλων να έχουμε τον πιο ενημερωμένο κατάλογο Ελλήνων γουνοποιών στο Internet.


On-Line κατάλογος όλων των
Ελλήνων Γουνοποιών


Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε το όνομα σας στον κατάλογο μας ή επιθυμείτε να διαφημιστείτε στον Επαγγελματικό μας κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας απο εδώ.

Το Greekfurs.com είναι επίσης ένας δικτυακός τόπος στον οποίο μπορούν να διαφημιστούν οι Έλληνες Γουνοποιοί στο Εξωτερικό. Φτιαγμένο με μεράκι, σας παροτρύνει να δείτε τα πακέτα διαφήμισης που υπάρχουν. Είτε επιθυμείτε μια οικονομική προβολή είτε ένα Web Site που να ξεχωρίζει, δείτε τα διαθέσιμα Πλάνα Διαφήμισης. Τέλος σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον δικό σας On-Line ηλεκτρονικό κατάλογο ώστε να δείχνετε άμεσα στους πελάτες σας την υπάρχουσα Collection σας.
 
 


Copyright © AKtoWEB, All rights reserved.
This site is designed and hosted by AKtoWEB Creative Studios
Greek LanguageEnglish LanguageRussian language