Ελληνική Γούνα Ελληνική Γουνοποιία
Καστοριά & Σιάτιστα
Κατάλογος Γουνοποιών
Links για Γούνα
Επικοινωνία με Γουνοποιούς
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για περεταίρω πληροφορίες για την Ελληνική Γουνοποιία ή για τους τρόπους προβολής της επιχείρησης σας μέσω του δικτυακού μας τόπου, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας. 


Κεντρική Διεύθυνση
Διεύθυνση: Τακιατζήδων 13, Κοζάνη
τηλ. 2461029427,
FAX
. 2461029427, κιν. 6932711771,
Υπεύθυνος : Μίγγος Μιχάλης
e-mail : info @ aktoweb.com

Οι υπηρεσίες του Greekfurs.com παρέχονται
πλήρως απο τηνAKtoWEB : Creative Studios.

Πηγή Κειμένων

Τα κείμενα που υπάρχουν στο Greekfurs.com δεν είναι ιδιοκτησία μας, αλλά των συγγραφέων τους. Έχουν παρθεί απο διάφορες πηγές και για το λόγο αυτό όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργώ τους. Το μεγαλύτερο μέρος τους ανήκει στο Κέντρο Ελληνικής Γούνας (http://www.furs.gr) μετά απο ανάλογη άδεια που έχει δοθεί στην εταιρία μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέφεραν με το υλικό τους στην σελίδα μας.


Σκοπός του Greekfurs.com

Ο σκοπός του Greekfurs.com είναι να προωθήσει την δουλειά των Ελλήνων Γουνοποιών στο εξωτερικό δημιουργώντας το πρώτο μεγάλο σημείο αναφοράς όπου ξένοι έμποροι και λοιποί ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρούν τις απαραίτητες πληροφορίες για την Ελληνική Γούνα και θα έρθουν σε επαφή με μια άρτια παρουσίαση των εμπόρων της Ελλάδας. Μέσα στα σχέδια μας είναι να εκσυγρονίσουμε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλονται μέχρι σήμερα οι γουνοποιοί, προσφέροντας τους ποιοτικές υπηρεσίες προβολής τους στο Internet και εκσυγρονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τη διαφήμιση τους. Το Greekfurs.com προσδοκεί να επιτύχει υψηλό ποσοστό επισκεψιμότητας και να αποτελέσει σημείο εξυπηρέτησης των ξένων εμπόρων, όπως επίσης να προωθήσει την επικοινωνία των γουνοποιών με το εξωτερικό ανεβάζοντας τα standards διαφήμισης. Ελπίζουμε στην προσπάθεια μας αυτή να έχουμε υποστηρικτές τους γουνοποιούς και να υπάρξει μια αμοιβαία συνεργασία ούτως ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό για τους ξένους εμπόρους να έχουν ένα σημείο αναφοράς στο οποίο θα απευθύνονται. Για την Ελληνική Γούνα ελπίζουμε να αποτελέσουμε με το Greekfurs.com αυτό το σημείο αναφοράς και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την στήριξη των ίδιων των γονοποιών.
To greekfurs.com αποτελεί πόλο έλξης και συμβουλής ξένων επιχειρηματιών που θέλουν να συνεργαστούν με Έλληνες Γουνοποιούς. Εμείς εγγυόμαστε την ποιότητα της υπηρεσίας και τον τρίτο φορέα αξιολόγησης μιας διεθνούς συναλλαγής.

Προμήθεια του greekfurs.com

Το greekfurs.com το οποίο ανήκει στην εταιρία AKtoWEB.com παρακρατεί προμήθεια 20% απο τους περιστασιακούς συνεργάτες (έμπορους - παραγωγούς γούνας) που θα προσελκύσουν πελάτες μέσω του Site, ενώ απο τους μόνιμους συνεργάτες μας η προμήθεια ανέρχεται σε 5%. Επίσης προσφέρει τη δυνατότητα προβολής σας μέσω του καταλόγου του.
 
 
Greek LanguageEnglish LanguageRussian language
Copyright © AKtoWEB, All rights reserved.
This site is designed and hosted by AKtoWEB Creative Studios